BRAAL
SLOOPWERKEN
JCK ZOMERTOERNOOI 

22 juni 2024 

Het langverwachte JCK Zomertoernooi staat weer voor de deur en belooft een onvergetelijke judo-ervaring te worden! Dit jaar hebben we ruimte voor 350 enthousiaste judoka's die willen deelnemen aan dit sprankelende evenement. Het toernooi staat open voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 14 jaar. -8 t/m -15

 

Om deel te nemen, kun je je eenvoudig inschrijven via jbn.toernooi.nl of  het officiële inschrijfformulier als je geen jbn-lid bent maar wel mee wil doen. Het inschrijfformulier is beschikbaar op onze website. Stuur het ingevulde formulier naar jckzomertoernooi@gmail.com en verzeker jezelf van een plekje. De inschrijvingen worden met enthousiasme verwelkomd, maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Voor degenen die meer willen weten over het toernooi, zijn vragen van harte welkom via hetzelfde e-mailadres: jckzomertoernooi@gmail.com. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op ons zomertoernooi en samen een geweldige dag vol sportiviteit en gezelligheid te beleven!

 

Toernooi informatie

Inschrijven en inschrijfgeld

Inschrijven kan tot en met 24 mei of tot het totaalaantal judoka's van 350 is bereikt. Inschrijven kan voor jbn-leden via jbn.toernooi.nl en niet jbn-leden alleen met het inschrijfformulier. Het formulier dient verzonden te worden naar jckzomertoernooi@gmail.com o.v.v. inschrijving en de clubnaam. 

 

De kosten bedragen €15,- per judoka, dit dient gelijktijdig met de inschrijving te worden voldaan via jbn.toernooi.nl of op rekening:

Stichting Judo Promotie Krimpenerwaard NL20RABO0307147479 o.v.v. van JCK zomertoernooi, de clubnaam en het aantal judoka's.

De datum van ontvangst van het volledige inschrijfgeld, geldt als de datum van inschrijving.

 

Sluitingsdatum

Alle inschrijvingen en betalingen dienen uiterlijk op 24 mei 2024 in het bezit te zijn van het wedstrijdsecretariaat. De inschrijving sluit echter bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers dat door de organisatie is bepaald.

 

Gewichtswijzigingen
Gewichtswijzigingen kunnen kosteloos worden doorgegeven tot vrijdag 14 juni 20.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de kosten voor ompoulen € 4,-.

 

Weegtijden

De weegtijden worden tijdig toegestuurd. Uiterlijk één week voor aanvang van het toernooi.

 

Toegangsprijs

De toegangsprijs voor het publiek is €3,50 p.p. vanaf 12 jaar.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de wedstrijdcommissie van het JCK Zomertoernooi

Suzanne Schouten en Chantal Ratzon

jckzomertoernooi@gmail.com

 

 

Inschrijfformulier JCK Zomertoernooi 2024
Excel – 11,2 KB 171 downloads

Sponsoren gezocht!

 

Ons toernooi heeft sponsoren nodig om te schitteren. Overweeg jij ons te steunen?

 

Met jouw hulp maken we het evenement onvergetelijk voor deelnemers en fans, terwijl we ook jouw merk in de schijnwerpers zetten. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten en we vertellen graag meer over de leuke dingen die je ervoor terugkrijgt. Neem contact op met Ronald Lelij via jckzomertoernooi@gmail.com

 

 

Jouw logo hier? Deze bedrijven zijn al enthousiast:

Neem contact op met Ronald Lelij via jckzomertoernooi@gmail.com

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb